你好,欢迎来到北语网络英语统考培训课程

教育部统考《大学英语B》完形填空题库

2016-03-29

完型填空B
1、 Michel is a young girl who works for the police as a handwriting expert. She has helped catch many criminals (罪犯) by using her special talents.
When she was fourteen, Michel was already 21 interested in the differences in her friends' handwriting that she would spend hours studying them. After finishing college she went to France for a special two-year class 22 handwriting at the School of Police Science.
Michel says that it is 23 for people to hide their handwriting. She can discover most of what she needs to know simply by looking at the writing with her own eyes, but she also has machines that help her make out different kinds of paper and ink. This knowledge is often of great help to the police.
Michel believes that handwriting is a good 24 of what kind of person the writer is. "I wouldn't go out with a fellow if I didn't like his handwriting. " She says. But she adds she fell in love with her future husband, a young policeman, 25 she studied his handwriting. It is later proved to be all right, however.
1)、
A.in
B.so
C.impossible
D.sign
E.before
答案:B
2)、
A.in
B.so
C.impossible
D.sign
E.before
答案:A
3)、
A.in
B.so
C.impossible
D.sign
E.before
答案:C
4)、
A.in
B.so
C.impossible
D.sign
E.before
答案:D
5)、
A.in
B.so
C.impossible
D.sign
E.before
答案:E
2、 The ancient Olympic Games were part of a religious festival in honour __21__ the Greek god Zeus, the father of all Greek gods and goddesses. The festival and games were held in Olympia, a religious Sanctuary.(禁猎区,野生动物保护区)
In the ancient games, athletes received prizes worth large amounts of money. In fact the word "athlete" is an ancient Greek word, __22__ "one who competes for a prize".
The marathon was not an event of the ancient Olympic Games. The marathon is a modern event that was first __23__ in the Olympic Games in 1896. It was __24__ a village called Marathon where the Persians were defeated by a small Greek army. The news of the victory was brought to Athens by a soldier, who ran the 26 miles from the village of Marathon to the capital. 26 miles was __25__ adopted as the distance of the modern marathon race.

1)、
A.introduced
B.named after
C.of
D.meaning
E.therefore
答案:C
2)、
A.introduced
B.named after
C.of
D.meaning
E.therefore
答案:D
3)、
A.introduced
B.named after
C.of
D.meaning
E.therefore
答案:A
4)、
A.introduced
B.named after
C.of
D.meaning
E.therefore
答案:B
5)、
A.introduced
B.named after
C.of
D.meaning
E.therefore
答案:E
3、 Mr. and Mrs. Smith were singers, and they travelled to a lot of countries. When they went __21__ plane, people checked them and their belongings, because they did not want them to take guns on to the plane with them.
One day Mr. Smith came to __22__ the plane, and the men searched him and his things first. When he was ready __23__ on the plane, then Mrs. Smith arrived. She was late and in a hurry, but the people searched her and her bag carefully. Mr. Smith heard her laugh and say __24__ the men happily, "Oh, that's very good! I've looked for those scissors here and there __25__ several days, and now you have found them for me! Thank you very much!"
1)、
A.to get
B.to
C.take
D.for
E.by
答案:E
2)、
A.to get
B.to
C.take
D.for
E.by
答案:C
3)、
A.to get
B.to
C.take
D.for
E.by
答案:A
4)、
A.to get
B.to
C.take
D.for
E.by
答案:B
5)、
A.to get
B.to
C.take
D.for
E.by
答案:D
4、 Fire can help people in many ways. But it can also be very harmful. Fire can keep your house ___21___, give light and cook food. But fire can burn things, too. Big fire can burn trees, houses, animals or people.
Nobody knows how people began to use fire. But there are ___22___ interesting old stories about how a man or woman started a fire. One is ___23___ a man. The man lived a very long time ago. He went up the sun and took fire down.
Today people know how to make a fire with matches. Children sometimes ___24___ to play with them. But matches can be very dangerous. One match can burn a piece of paper, and then it could burn a house. A small fire can turn into a big fire very quickly. So you ___25___ be careful with matches.
Be careful with fire, and it will help you. But if you aren't careful with fire, it may hurt you.
1)、
A.many
B.like
C.warm
D.must
E.about
答案:C
2)、
A.many
B.like
C.warm
D.must
E.about
答案:A
3)、
A.many
B.like
C.warm
D.must
E.about
答案:E
4)、
A.many
B.like
C.warm
D.must
E.about
答案:B
5)、
A.many
B.like
C.warm
D.must
E.about
答案:D
5、 The last patient left his office. Mr. South had a look at the ___21___ on the wall.It was a quarter to six. It meant that he had to stay there for fifteen minutes. A friend of his asked him to dinner that evening. Of course he should ___22___ some flowers for her. He brought out the purse and counted the money in it. He had sixty dollars and it was enough to do that. And then he remembered he bought a newspaper on his way to the hospital after lunch. He was too busy to read it. Now he brought it out, but then came in a man ___23___ forty. He looked at him carefully. The man looked strange. Mr. South didn't know what he came for.
"What's wrong with you?" asked Mr. South.
" Nothing,Mr. South," said the man, "But…"
The man began to smile and said, "Don't you ___24___ me, Mr. South? You cured (治愈) my rheumatism(风湿病) three years ago."
"Mr. Bell?"
"Yes. Did you ___25___ me not to get myself wet?"
"Yes, I did," answered the doctor.
"Well. I come here to ask you if you think it's OK for me to take a bath now?"
1)、
A.clock
B.buy
C.tell
D.about
E.remember
答案:A
2)、
A.clock
B.buy
C.tell
D.about
E.remember
答案:B
3)、
A.clock
B.buy
C.tell
D.about
E.remember
答案:D
4)、
A.clock
B.buy
C.tell
D.about
E.remember
答案:E
5)、
A.clock
B.buy
C.tell
D.about
E.remember
答案:C
6、 Dick was a sailor on a big ship. It went to Japan and Australia, __21__ Dick was often on the ship for several months at a time. When he woke up in the morning and looked out, he only saw the sea, __22__ sometimes a port.
When he was twenty-four, Dick __23__ and bought a small house with a garden in his wife's town. It was far away from the sea. Then he had to go back to his ship, and he __24__ home for two months. He went from the port to the town by bus, and was very happy to see his wife again.
The next morning he slept until 9 o'clock. Then he woke up suddenly and looked out of the window. There were trees a few feet __25__. He was very frightened and jumped out of bed, shouting, "We've hit land!"

1)、
A.or
B.did not come
C.so
D.got married
E.away
答案:C
2)、
A.or
B.did not come
C.so
D.got married
E.away
答案:A
3)、
A.or
B.did not come
C.so
D.got married
E.away
答案:D
4)、
A.or
B.did not come
C.so
D.got married
E.away
答案:B
5)、
A.or
B.did not come
C.so
D.got married
E.away
答案:E
7、 Mr Black had two cats. One was very big and ___21___ was quite small. He liked them very much. One day, Mr Green, a friend of his, came to see him. When he saw two holes ___22___ the door--a large hole and a small one, he was surprised and said, "My dear friend, why ___23___ two holes in your door?"
"Let the cats in and out, of course," Mr Black answered.
"___24___ why are there two holes? Isn't one hole enough?" asked his friend.
"___25___ can the big cat go through the small hole?" he said.
1)、
A.But
B.in
C.the other
D.How
E.are there
答案:C
2)、
A.But
B.in
C.the other
D.How
E.are there
答案:B
3)、
A.But
B.in
C.the other
D.How
E.are there
答案:E
4)、
A.But
B.in
C.the other
D.How
E.are there
答案:A
5)、
A.But
B.in
C.the other
D.How
E.are there
答案:D
8、 The United States covers a large part of the North ___21___ continent, when this land first became a nation. After ___22___ its freedom (自由) from England, it has 13 states. Each of the states had a star on the American flag. As the nation grew, new states were formed and there were new stars on the flag. ___23___ a long time, there were forty-eight states. In 1959 two more stars were added to the flag, standing for the new states of Alaska and Hawaii.
Indians were the first people of the land and a great number of people came from England. It is ___24___ that reason that the language of the U.S. is English and that its culture and customs (文化习惯) are more ___25___ those of England than any other country in the world.
1)、
A.For
B.for
C.winning
D.like
E.American
答案:E
2)、
A.For
B.for
C.winning
D.like
E.American
答案:C
3)、
A.For
B.for
C.winning
D.like
E.American
答案:A
4)、
A.For
B.for
C.winning
D.like
E.American
答案:B
5)、
A.For
B.for
C.winning
D.like
E.American
答案:D
9、 Cars are very popular in America. When the kids are fourteen years old. They dream of having their own ___21___. Many students work after school to buy a car. In most places young people learn to drive in high school. They have to take a ___22___ test to get a licence. Learning to drive and getting a driver's ___23___ may be one of the most exciting things in their lives. For many, that piece of paper is an important symbol that they are now grown-ups.
Americans seem to love their cars almost more than anything else. People almost never go to see a doctor when they are ___24___. But they will take their cars to a “hospital”at the smallest sign of a problem. At weekends, people spend most of the time in washing and waxing their cars. For some families it is not enough to have ___25___ car. They often have two or even three. Husbands need a car to go to work. Housewives need a car to go shopping or to take the children to school or other activities.
1)、
A.driving
B.sick
C.cars
D.one
E.licence
答案:C
2)、
A.driving
B.sick
C.cars
D.one
E.licence
答案:A
3)、
A.driving
B.sick
C.cars
D.one
E.licence
答案:E
4)、
A.driving
B.sick
C.cars
D.one
E.licence
答案:B
5)、
A.driving
B.sick
C.cars
D.one
E.licence
答案:D
10、 There are many people in the world now. There will be a lot more people next century. The earth will be very crowded and there will only be a little room for each person. Maybe there will only be __21__ room on the earth 600 years later. That will only be a very serious problem.
So man is __22__ of a way to solve the problem.
The moon is the satellite of the earth. Maybe man will go to __23__ on the moon one day. But there __24__ no air, no plants, no life there. So scientists are doing experiment in many ways. They have to solve many problems __25__ man can live on the moon. I'm sure our dream will come true in the next century.
1)、
A.stay
B.is
C.before
D.thinking
E.standing
答案:E
2)、
A.stay
B.is
C.before
D.thinking
E.standing
答案:D
3)、
A.stay
B.is
C.before
D.thinking
E.standing
答案:A
4)、
A.stay
B.is
C.before
D.thinking
E.standing
答案:B
5)、
A.stay
B.is
C.before
D.thinking
E.standing
答案:C
11、 Have you ever thought how books are made? Well, after a book is written, it passes __21__ the hands of many different workers. Each one works very carefully, for there must not be any __22__ in the book, it is read many times by different people before it is finished.
Millions of books are printed in our country every year. So people can get enough to read. Now may I ask you a question? How well do you take __23__ of books?
What have you learned about the care of books? Perhaps you bought __24__ some new books. Have you put paper covers on them? Do you open them carefully? Sometimes new books break along the back if you open them suddenly __25__ the middle. I hope that you do not turn the pages carelessly. If you do, you may tear them.
1)、
A.yourself
B.in
C.care
D.mistakes
E.through
答案:E
2)、
A.yourself
B.in
C.care
D.mistakes
E.through
答案:D
3)、
A.yourself
B.in
C.care
D.mistakes
E.through
答案:C
4)、
A.yourself
B.in
C.care
D.mistakes
E.through
答案:A
5)、
A.yourself
B.in
C.care
D.mistakes
E.through
答案:B
12、 Football may be the most ___21___ of the games. People in many countries around the world like playing it. In the 19th century people in England first played this kind of balls. The players moved the ball with their feet.The first international football game was between England and Scotland in 1872.
Football is played by two teams with eleven men on each team. Each team has one way to win. It must score more goals ___22___ the other team. Each goal in games is one point. Football is a round ball. Players may kick it and move it by any part of the body except the hands. Only one player on the team can use his hands. This player is the goal keeper.
A football game usually ___23___ for ninety minutes. The teams play for forty-five minutes, and then take a short rest. After this halftime rest, they play again for the others forty-five minutes.
Now football is one of ___24___ played in the Olympics. Another important international football match is called the World Cup. The World Cup is held once every four years. The ___25___ of the World Cup match is the world champion (冠军) football team.
1)、
A.the team sports
B.than
C.popular
D.lasts
E.winner
答案:C
2)、
A.the team sports
B.than
C.popular
D.lasts
E.winner
答案:B
3)、
A.the team sports
B.than
C.popular
D.lasts
E.winner
答案:D
4)、
A.the team sports
B.than
C.popular
D.lasts
E.winner
答案:A
5)、
A.the team sports
B.than
C.popular
D.lasts
E.winner
答案:E
13、 One day there was an argument between the wind and the sun."I'm much ___21___than you,"said the wind. "No, I don't agree with you!"said the sun. While they were arguing, they saw a man ___22___ along the road. He is wearing a heavy coat. The sun said to the wind,"Now, let us see who can make the man take ___23___ his coat. Then we will know who is stronger."
First the wind tried. It began to blow very hard. It blew ___24___ hard that the man pulled his coat around him. The wind was angry with the man. Then it said to the sun,"Now, it's your turn."The sun started to shine on the man. Soon it got very ___25___! The man took off his coat. The argument was over. We know the sun was stronger now.
1)、
A.stronger
B.hot
C.walking
D.so
E.off
答案:A
2)、
A.stronger
B.hot
C.walking
D.so
E.off
答案:C
3)、
A.stronger
B.hot
C.walking
D.so
E.off
答案:E
4)、
A.stronger
B.hot
C.walking
D.so
E.off
答案:D
5)、
A.stronger
B.hot
C.walking
D.so
E.off
答案:B
14、 Fruit is good for people. Many people eat some ___21___ every day. Mr and Mrs Black like fruit very much and every Monday Mrs Black goes to buy some fruit in the ___22___ near her house. The man in the shop knows her well and helps a lot. She can buy all ___23___ of fruit there, like apples, pears, oranges and bananas. In different time of the year the price of each kind of fruit is not the ___24___, sometimes high, something low. Mrs Black ___25___ to buy cheap fruit. But Mr Black likes bananas only. She buys bananas for him every week. She only buys cheap items for herself.
1)、
A.shop
B.same
C.likes
D.kinds
E.fruit
答案:E
2)、
A.shop
B.same
C.likes
D.kinds
E.fruit
答案:A
3)、
A.shop
B.same
C.likes
D.kinds
E.fruit
答案:D
4)、
A.shop
B.same
C.likes
D.kinds
E.fruit
答案:B
5)、
A.shop
B.same
C.likes
D.kinds
E.fruit
答案:C
15、 Mr Cross wanted to go to his hometown by air. He liked to sit beside a window when he was flying. So he __21__ a window seat when he got in the plane. He found that all of them were taken __22__ one. There was a soldier sitting in the seat beside this one, and Mr. Cross was happy that the soldier had not taken the one by the window. When he __23__ it, Mr. Cross saw that there was a piece of paper with some words on the seat. It said, "This seat is broken. You can't take it, Thank you."
"A broken seat in a plane ? Is that possible?" Mr. Cross said __24__, but he walked on and found another empty seat, not beside a window, to sit in.
When the plane was quite __25__, a very beautiful girl got into the plane. As soon as he saw her, the soldier quickly took the paper off the seat beside his and let the girl sit in during the whole trip.
1)、
A.looked for
B.full
C.reached
D.except
E.to himself
答案:A
2)、
A.looked for
B.full
C.reached
D.except
E.to himself
答案:D
3)、
A.looked for
B.full
C.reached
D.except
E.to himself
答案:C
4)、
A.looked for
B.full
C.reached
D.except
E.to himself
答案:E
5)、
A.looked for
B.full
C.reached
D.except
E.to himself
答案:B
16、 One day a customs officer managed to get some fresh mushrooms(磨菇). He was so __21__ what he had bought that he offered to share the mushrooms with his brother officers. When their breakfast arrived __22__, each officer found some mushrooms on his plate.
"Let the dog try a piece first." suggested one __23__ officer who was afraid that the mushrooms might be poisonous.
The dog seemed to __24__ his mushroom, and the officers then dared to eat their breakfast, saying that the mushrooms had a very strange but quite pleasant taste.
An hour later, however, they were all astonished __25__ the gardener came in and said seriously that the dog was dead. Immediately, the officers jumped into their cars and rushed to the nearest hospital. Pumps(清胃器) were used and the officers had a very hard time getting rid of the mushrooms that remained in their stomachs.
1)、
A.careful
B.the next day
C.when
D.pleased with
E.enjoy
答案:D
2)、
A.careful
B.the next day
C.when
D.pleased with
E.enjoy
答案:B
3)、
A.careful
B.the next day
C.when
D.pleased with
E.enjoy
答案:A
4)、
A.careful
B.the next day
C.when
D.pleased with
E.enjoy
答案:E
5)、
A.careful
B.the next day
C.when
D.pleased with
E.enjoy
答案:C
17、 Last year Tom left school. He came to Taipei to look for a job. He went from one company to another but __21__ wanted him. Now he had little money. He had to go back to his small town. So he came to the station. He felt __22__ and tired. It was very late at night and the station was full of people. They were waiting __23__ tickets of the last train. He bought the last ticket, and he was very happy.
At that time, a woman with a crying baby walked to him. She asked him to sell her the ticket. He gave her the ticket. He thought they needed it more than he did. After __24__ left, he sat on the bench and didn't know where to go. Just then, an old man came and said, "Young man, I __25__ what you did to the woman. I have a big company. I need a good young man like you. Would you like to work for me?"

1)、
A.no one
B.to buy
C.sad
D.have seen
E.the train
答案:A
2)、
A.no one
B.to buy
C.sad
D.have seen
E.the train
答案:C
3)、
A.no one
B.to buy
C.sad
D.have seen
E.the train
答案:B
4)、
A.no one
B.to buy
C.sad
D.have seen
E.the train
答案:E
5)、
A.no one
B.to buy
C.sad
D.have seen
E.the train
答案:D
18、 There is an old saying that husbands and wives start to look and behave like each other after a time. I don't know if this was true of my mother and father.
Both of my parents had brown hair and brown eyes and low voices. My father,__21__, was eight years older than my mother and taller and thinner. He was built as straight as an arrow. My mother was shorter and had a rounder and fuller face and she looked as soft as a pillow.
My mother was quieter and talked less than my father did. She was also a much more patient person than my father. My father was more experienced in life. He was __22__ to doing everything quickly. My mother, on the other hand, worked and spoke more slowly.
They were fond of nature and sports, such as walking, gardening and swimming. They were both __23__ in reading and music, but my father preferred history books, while my mother liked to read romantic novels. In music, their types were similar, and they were never proud of listening to it. Most of the time they were in agreement on bringing __24__ their children. They both believed in giving them love and neither one believed in punishing them physically. At times, their personalities were very much alike, but at other times, they seemed very __25__. Perhaps that is why none of their children knows which parent he looks or behaves like.
1)、
A.however
B.interested
C.up
D.used
E.different
答案:A
2)、
A.however
B.interested
C.up
D.used
E.different
答案:D
3)、
A.however
B.interested
C.up
D.used
E.different
答案:B
4)、
A.however
B.interested
C.up
D.used
E.different
答案:C
5)、
A.however
B.interested
C.up
D.used
E.different
答案:E
19、 Our school has a big library. It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22__ them on time. If they lose books, they must pay for them. Miss Susan works in the library. She is very helpful and __23__ to the students.
One morning she was working at the desk when Amy hurried in. She told Miss Susan that she couldn't find the library book " Harry Potter "__24__. At that moment, Lucy came into the library with Amy's book. She found it in the classroom. Amy was very __25__. She thanked Lucy and said that she would be more careful from then on.
1)、
A.reading
B.return
C.happy
D.anywhere
E.kind
答案:A
2)、
A.reading
B.return
C.happy
D.anywhere
E.kind
答案:B
3)、
A.reading
B.return
C.happy
D.anywhere
E.kind
答案:E
4)、
A.reading
B.return
C.happy
D.anywhere
E.kind
答案:D
5)、
A.reading
B.return
C.happy
D.anywhere
E.kind
答案:C
20、"Mom, can I have some money?" Those are the words my mother used to hear all the time. In return, I heard, " Why don't you get a job? Not to make me happy, but so that you have your own money and gain a bit more responsibility." So last year I got a job working about 25 hours a week. For $5 an hour, working as a salesman in a photo studio.
After I got this __21__, I had to do football, homework and job at the same time. It was really hard for me. I was burning out, falling asleep at school and failing __22__ many courses. My teachers were mad at me and yelled at me: why have a job? I missed a lot practice in football team and could only __23__ back down at the match. My coach was cold at me with an unasked question : why have a job? I told them it was for the things I need, when actually it was for the things I wanted. Needing and wanting are different. Needing something is like your only shoes have holes in them. But wanting is to have every new brand sneaker just because you __24__ it. I start to think about if I did a wrong thing. Slowly, I learnt to manage my money better so that I could have more time for school and football. I learnt to make a wise __25__ on what I need and what I want.
1)、
A.decision
B.like
C.sit
D.in
E.job
答案:E
2)、
A.decision
B.like
C.sit
D.in
E.job
答案:D
3)、
A.decision
B.like
C.sit
D.in
E.job
答案:C
4)、
A.decision
B.like
C.sit
D.in
E.job
答案:B
5)、
A.decision
B.like
C.sit
D.in
E.job
答案:A
21、Modern zoos are very different from zoos that were built fifty years ago. At that time, zoos were places 21 people could go to see animals from many parts of the world. The animals lived in cages that were made 22 concrete with iron bars, cages that were easy to keep clean.
Unfortunately for the animals, the cages were small and impossible to hide in. The zoo environment was anything but natural. 23 the zoo keepers took good care of the animals and fed them well, many of the animals did not thrive; they behaved in strange ways, and they often became ill.
In modern zoos, people can see animals in more natural habitats. The animals are given more 24 in large areas so that they can live more comfortably as they would in nature. Even the appearance of zoos has changed. Trees and grass grow in the cages, and streams of water flow 25 the areas that animals live in.
1)、
A.of
B.Although
C.where
D.over
E.freedom
答案:C
2)、
A.of
B.Although
C.where
D.over
E.freedom
答案:A
3)、
A.of
B.Although
C.where
D.over
E.freedom
答案:B
4)、
A.of
B.Although
C.where
D.over
E.freedom
答案:E
5)、
A.of
B.Although
C.where
D.over
E.freedom
答案:D
22、 It was getting dark. Some children and two Canadian women were still ___21___ on the ice near a big hotel. They were having a good time.
Suddenly the ice broke. One of the boys fell into the water. The children shouted, “Help! Help!” They didn't know what to so. The two Canadian friends heard ___22___ and skated over to get the boy out of the water.
The ice was thin. The two Canadians fell into the water, too. But they tried their best to ___23___ the little boy. They knew they must be quick. If they didn't push him up onto the ice, he would soon die.
Many people ran over to help.Some of them had ropes and poles. A young man jumped into the water to save the ___24___ people.
The boy and the two Canadian women were out of water at last. One of the women didn't feel well. She was sent to the ___25___ at once. But she felt very happy because the boy was safe.
1)、
A.save
B.hospital
C.three
D.skating
E.them
答案:D
2)、
A.save
B.hospital
C.three
D.skating
E.them
答案:E
3)、
A.save
B.hospital
C.three
D.skating
E.them
答案:A
4)、
A.save
B.hospital
C.three
D.skating
E.them
答案:C
5)、
A.save
B.hospital
C.three
D.skating
E.them
答案:B
23、 Susan Cleveland is the young president of a candy company in the city of Chicago. Her father began the company in the 1960's. He died three years ago. Now, the company belongs to Susan.
Susan, however, did not have any jobs before becoming head of the company. She just finished the college. The employees became even more concerned during Susan's first months on the job. Mr. Cleveland had been a __21__ leader. But Susan permitted many employees to make their own __22__. One employee said, "Old Mr. Cleveland always told us what to do. He kept people on a short leash. But the company did well. What does a "short leash" mean?A leash is a kind of rope. We use a leash to walk our pet dogs. The leash keeps the dog from __23__ away or getting into trouble.
Keeping a person on a short leash means keeping him or her under close control. The person can't make many decisions for himself or herself. Ms. Cleveland does not keep her workers on a short leash. __24__, she encourages them to get better ways to do business. For example, her secretary proposed an idea. She said the company should offer a sum of money as a prize to the best student in the high school near the factory. The winner could use the prize money to study at a university. Mr. Cleveland appreciated the idea. After the prize was announced, people who lived in the area of the factory began to buy __25__ of the company's candy. Local newspapers wrote about the competition. Business improved.
Ms. Cleveland made her secretary the company's first Director of Public Relations. The former secretary was very pleased.
1)、
A.decisions
B.Instead
C.more
D.strong
E.running
答案:D
2)、
A.decisions
B.Instead
C.more
D.strong
E.running
答案:A
3)、
A.decisions
B.Instead
C.more
D.strong
E.running
答案:E
4)、
A.decisions
B.Instead
C.more
D.strong
E.running
答案:B
5)、
A.decisions
B.Instead
C.more
D.strong
E.running
答案:C
24、 Once there were three old men. They were rather forgetful. They always forget what they were doing. One of ___21___ said. “I often forget if I should put something in or ___22___ something out of the fridge as soon as I open its door.”
The second old man said, “I always wonder if I have just come upstairs or ___23___when I am standing at the landing.”
“I am even ___24___ forgetful than both of you.” the third old man knocked at the table and said. Then, he turned to the other two men, “Who ___25___knocked at the table?”
1)、
A.gone
B.more
C.them
D.just
E.take
答案:C
2)、
A.gone
B.more
C.them
D.just
E.take
答案:E
3)、
A.gone
B.more
C.them
D.just
E.take
答案:A
4)、
A.gone
B.more
C.them
D.just
E.take
答案:B
5)、
A.gone
B.more
C.them
D.just
E.take
答案:D

关闭页面

联系客服 010-82303579 15110172678 QQ:2314976064 2314976064@qq.com

扫二维码更多资讯

北京语言大学网络教育学院 版权所有 Copyright©2014 All rights reserved 京ICP备05066848号-9 京公网安备110105001512