—Well, they got there last Wednesday. So about a week.
A. When did your parents arrive at Paris?
B. How long have your parents been in Paris?
C. Did your parents arrive at Paris last Wednesday?
D. When will your parents go to Paris?
2. —How often do you go dancing?
A. I will go dancing tomorrow. B. Yesterday.
C. Every other day. D. I’ve been dancing for a year.
3. —You know, I have three kids now.
A. Well, I’ve grown a mustache. B. That’s terrific!
C. Say, you’ve really changed your hair. D. Well, I gave up drinking.
4. —Madam, do all the buses go downtown?
A. Wow, you got the idea. B. No, never mind.
C. Pretty well, I guess. D. Sorry, I’m new here.
5. —Don’t take too long at the coffee shop. It’s 14:15.
A. I’ll think it over. B. I see. We have 30 minutes left.
C. That’s very kind of you. D. I’m afraid so.
We are busy talking about and using the Internet，but how many of us know the history of the Internet?
any people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time，computers were large and expensive. Computer network didn't work well. If one computer in the network broke down，then the whole network stopped. So a new network system had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working，information could be sent through another part. In this way computer network system would keep on working on the time.
At first the Internet was only used by the government，but in the early 1970s，universities，hospitals and banks were allowed to use it too. However，computers were still very expensive and the Internet was difficult to use. By the start of the 1990s，computers became cheaper and easier to use. Scientists had also developed software that made "surfing" in the Internet more convenient.
Today it is easy to get on-line and it is said that millions of people use the Internet every day. Sending e-mail is more and more popular among students.
The Internet has now become one of the most important parts of people's life
6. The Internet has a history of more than forty years.
A.T B. F
7. A new network system was set up to make computers cheaper.
A.T B. F
8. At first the Internet was only used by the government.
A.T B. F
9. Software made "surfing" the Internet more convenient.
A.T B. F
10. Today it's still not easy to get on-line.
A.T B. F
Many people who work in London prefer to live outside it, and to go in to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening.
One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own.
Then, in the country one can really get away from the noise and hurry of busy working lives. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and during weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the country. If one likes gardens, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the reward together with those who have shared the secret of Nature.
Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnight’s (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night.
11. Which of the following statements is NOT true?
A. People who love Nature prefer to live outside the city.
B. All the people who work in London prefer to live in the country.
C. Some people enjoying city life prefer to work and live inside London.
D. Many nature lovers, though working in London, prefer to live outside the city.
12. With the same money needed for _______, one can buy a little house with a garden in the country.
A. getting a small flat with a garden B. having a small flat with a garden
C. renting a small flat without a garden D. buying a small flat without a garden
13. When the garden is in blossom, the one _______ has been rewarded.
A. living in the country
B. having spent time working in the garden
C. having a garden of his own
D. having been digging, planting and watering
14. People who think happiness lies in the city life would feel that _______ if they had to live outside London.
A. their life was meaningless B. their life was invaluable
C. they didn’t deserve a happy life D. they were not worthy of their happy life
15. The underlined phrase get away from in the 3rd paragraph refers to _______.
A. deal with B. do away with
C. escape from D. prevent from
16. The ________is just around the corner and you won’t miss it.
A. bicycle’s shop B. bicycle shop C. bicycles shop D. bicycles’ shop
17. Some architectural designs are better than ________.
A. others B. another C. the other D. the rest
18. How much has the company ________ this year?
A. brought in B. brought down C. brought out D. brought out
19. The old houses are being pulled down to ________ a new office block.
A. make room for B. make use of C. take the place of D. supply with
20. The Chinese women volleyball players ________ both in and out of China.
A. are thought good of B. are highly thought of
C. are well thought D. are ill thought of
Traffic accidents killed more than 104,000 people in China last year. Chinese cities have more cars than before. Every day many people are 21 while they cross the road. Most of 22 are old people and children. Old people are often killed because they usually can't see clearly or hear very well. 23 are killed because they are careless.
A car, truck or bus can't stop very quickly if it is going very fast. The faster a car is traveling, the longer it takes to stop. But people walking in the street do not always understand this. It's 24 for people to know how fast a car is traveling.
The new traffic laws were put into use 25 May 1st, 2004. The new traffic laws will make the streets safer for walking and driving.
21.A. killed B. on C. children D. difficult E. them
22.A. killed B. on C. children D. difficult E. them
23.A. killed B. on C. children D. difficult E. them
24. A. killed B. on C. children D. difficult E. them
25.A. killed B. on C. children D. difficult E. them
26.Would you please help me with this heavy box?
27.All that glitters is not gold.
28.He has taught English in this university ever since he moved to this city.
29. Everyone was in bed except me.
30. A Get-together on May Day Holiday
1. B 2. C 3. B 4. D 5. B
6. A 7. B 8. A 9. A 10.B 11. B 12. C 13. B 14. A 15. C
6. A。【解析】题目说的是：因特网已经有超过四十年的历史了。答案在第2段第1行：Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s。故该说法正确。
7. B。【解析】题目说的是：新网络系统的建立是为了让电脑变得更便宜。答案在第2段2、3、4行：Computer network didn't work well. If one computer in the network broke down，then the whole network stopped. So a new network system had to be set up.由此可知，新网络系统的建立是为了让网络更顺畅。故该说法错误。
8. A。【解析】题目说的是：起初网络只被应用于政府机构。答案在第3段第1行：At first the Internet was only used by the government。故该说法正确。
9. A。【解析】题目说的是：软件使得网上冲浪更加便利。答案在第3段第4行：Scientists had also developed software that made "surfing" in the Internet more convenient。故该说法正确。
10. B。【解析】题目说的是：现在上网依然很不方便。答案在第4段第1行：Today it is easy to get on-line。故该说法错误。
11. B。【解析】本题是细节题。题目问的是：以下说法哪个不正确？答案在第一段第1行：Many people who work in London prefer to live outside it。故正确答案为B。
12. C。【解析】本题是细节题。题目问的是：用与什么同样的钱，人们可以在郊区买一个带花园的小房子？答案在第二段第1、2、3行：Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own。故正确答案为C。
13. B。【解析】本题是细节题。题目问的是：当花园鲜花盛开时，谁能获得收获？答案在第三段第4、5、6、7行：If one likes gardens, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the reward together with those who have shared the secret of Nature。故正确答案为B。
14. A。【解析】本题是细节题。题目问的是：对于那些觉得幸福在于城市生活的人们，如果他们必须住在伦敦外，他们会觉得怎么样？答案在最后一段第2行：Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London。故正确答案为A。
15. C。【解析】本题是词汇题。题目问的是：第三段加下画线的短语“get away from”指的是什么？“get away form”意思是“远离”。故正确答案为C。
16. B 17. A 18. A 19. A 20. B
21. A 22. E 23. C 24. D 25. B
21.A。 【解析】kill“杀死，杀害”。根据下面的Old people are often killed because they usually can't see clearly or hear very well可知这里应为killed，即kill的被动语态。故答案为A。
22.E。【解析】them“他们”。根据上句Every day many people are killed可知，此处应为表示many people的代词。故答案为E。
A Get-together on May Day Holiday
April 15, 2007
Dear Wang Hong:
How is everything getting along with you? It is almost one year since we graduated from university. I miss you very much. What have you been doing all these days?
I have been a middle school teacher in my hometown since graduation. Teaching always keeps me busy, but I like my students and I love teaching, you know. So everything is fine here. There will be a former classmates’ getting together during this May Day holiday at my school.
You are my best friend. I never forget those happy days we spent together. I hope you can come to my school when the time is due and you are free.
I am looking forward to your reply.